От 16 до 20 септември, 2015г., в к.к. Албена се проведе Двадесета Юбелейна Спартакиада на металоработниците в България. Организатори на мероприятието са Синдикална Федерация "Металици" - КНСБ и Асоциация Европа спорт, с любезното съдействие на ПОК “Доверие” и „М-тел"

В периода 1- 5 септември 2012г., в к.к. Албена се проведе Седемнадесетта Открита Спартакиада на металоработниците в България с международно участие. Организатори на мероприятието са Синдикална Федерация "Металици" - КНСБ и Асоциация „Европа спорт”.

 

От 03 до 07 септември, 2014г., в к.к. Албена се проведе Деветнадесетата Открита Спартакиада на металоработниците в България. Организатори на мероприятието са Синдикална Федерация "Металици" - КНСБ и Асоциация Европа спорт, с любезното съдействие на ПОК “Доверие”, "Виваком" АД и “ТК Холд”.

В периода 15-19 септември 2011г., в к.к. Албена се проведе Шестнадесетта Открита Спартакиада на металоработниците в България под мотото „Глобална мобилизация срещу нестандартната заетост”. Организатори на мероприятието са Синдикална Федерация "Металици" - КНСБ и Асоциация Европа спорт, с любезното съдействие на Мобилтел.

От 28 август до 01 септември 2013г., в к.к. Албена се проведе Осемнадесетата Открита Спартакиада на металоработниците в България. Организатори на мероприятието са Синдикална Федерация "Металици" - КНСБ и Асоциация Европа спорт, с любезното съдействие на ПОК “Доверие” и “ТК Холд”. В спартакиадата взеха участие около 150 души, представители на предприятията "КЦМ" АД - Пловдив, "Алкомет" АД - Шумен, "Аурубис" АД – Пирдоп, “Стомана индъстри” АД – Перник, „ЕнерСиС” АД – Търговище и „Промет стийл” АД - Бургас.


В периода 1-5 септември 2010г., в к.к. Албена се проведе Петнадесетата Открита Спартакиада на металоработниците в България под мотото „Глобална мобилизация срещу нестандартната заетост”. Организатори на мероприятието са Синдикална Федерация "Металици" - КНСБ и Асоциация Европа спорт, с любезното съдействие на ПОК “Доверие”.